Ugrás a tartalomra

Ügyemenet

Minden nyomtatvány elérhető az azonos nevű menüpontban.

Az összes, az adminisztrációval kapcsolatos információ elolvasható ebben a dokumentumban.

Minden elszámolni kívánt számlát a következő számlacímre kell kiállítani:
Pécsi Tudományegyetem /University of Pécs 7622 Pécs, Vasvári Pál u. 4.
A más címre kiállított számlákat nem tudunk elfogadni.

Devizás kifizetések átutalásánál a banki átutalás esetében minimum 2 hét a szükséges átfutási idő, ezért kérjük, hogy ezt vegyék figyelembe a kifizetés kérésénél.

A tervezhetőség és elszámolhatóság érdekében kérjük minden megrendelés előtt, Koloszár Alexandra projektmenedzserrel történt egyeztetés után tegyenek igénybejelentést a  rado.gabor@pte.hu e-mail címen. A költés csak elfogadott igénybejelentést követően lehet megkezdeni.

Elszámoláshoz a honlapon található P2-es nyomtatványt és teljesítésigazolást használják.  A teljesítésigazolást az adott munkacsoport vezetője jogosult aláírni.

Kérjük, minden esetben tervezzenek úgy, hogy előleget nem áll módunkban kifizetni. Csak az előre egyeztetett, megfelelő címzésre, 30 napos fizetési határidővel, átutalási fizetési móddal kiállított számlákat tudjuk elfogadni, az útmutatóban felsorolt mellékletek megléte esetén.

Ki kicsoda, mi micsoda?

Pályázat neve – Sporttudományi képzés fejlesztése a Dunántúlon

Projektazonosító - TÁMOP-4.1.2.E-13/1/KONV-2013-0012

Nagyon fontos, hogy a projekt azonosító  lehetőség szerint mindig szerepeljen a projekthez kapcsolódó dokumentumokon. Így kérjük feltűntetni a projekthez kapcsolódó eredményeken, publikációkon, konferencia előadásokon, ppt-ken, jelenléti íveken, beszámolókon stb.

TÁMOP - TársadalmiMegújulásOperatív Program. Az ÚSZT (Új Széchenyi Terv) egyik pályázati programja. A jelen projekt e pályázati programrendszer keretében kapott támogatást. További részletek - www.nfu.hu

ESZA Kft. - ESZA Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft, a projekt Közreműködő Szervezete (KSZ). Ők írták ki a pályázatot, ők kötötték meg velünk a Támogatási Szerződést, nekik kell megküldeni a pénzügyi és szakmai jelentéseket.

Radó  Gábor - keretgazda, projektmenedzser. A keretről történő költéseket felügyeli, engedélyezi, illetve minden kutatási szolgáltatással kapcsolatos problémával hozzá lehet fordulni.

PII Humán Alkalmazási Csoport - A  csoport feladata a folyamatban lévő pályázatok munkaügyeinek koordinációja, a kapcsolódó szerződések elkészítése, ügyintézése, valamint minden személyüggyel kapcsolatos egyéb feladat ellátása ( szabadságok, táppénz, jelenléti ívek, stb.).

PII Szolgáltatási Csoport - A csoport feladata a pályázati projektek keretében elszámolható, minden szerződéses és szerződést nem igénylő szolgáltatás, beszerzés lebonyolítására vonatkozó adminisztrációs feladat ellátása, mely során munkatársaink kapcsolatot tartanak a megbízottal és a szolgáltatást ténylegesen igénybe vevő kollégával.

PII Utaztatási Csoport - A csoport feladata a különböző pályázati projektekből történő belföldi és külföldi utazások/kiküldetések ügyintézése. Ide tartozik a konferencia regisztrációs díjainak elszámolása, különböző közlekedési módok költségeinek elszámolása (személygépkocsi, vonat, busz, repülő, transzfer, stb), szállásköltségek elszámolása, továbbá külföldi utak esetén a napidíjak ügyintézése. Költségek elszámolásán túl a csoport munkatársai igény szerint segítséget nyújtanak vonatjegy, repülőjegy, ill. szállás keresésben, foglalásban.